Caută Episod

marți, 30 aprilie 2013

Când v-a începe Iubiri Secrete Sezonul 6?

Poate că te-ai întrebat dacă acest Serial TV v-a mai continua producerea cu un nou sezon. Răspunsul la această întrebare nu este dezvăluit în acest moment, cei de la Prima TV nu au anunțat nimic cu privire la acest subiect, internetul nici urmă de așa ceva, dar totuși secretele apar doar într-o clipă fără să îți dai seama cum. 

Noi cu toate acestea ne-am pregătit pentru ce va urma, dorim să fim pe poziții și să continuăm prezentarea acestui serial care pare să nu se mai sfârșească. Dacă v-a începe sau nu Iubiri Secrete Sezonul 6 rămâne de văzut. Până atunci vă invităm să urmăriți sezonul precedent dar si multe alte seriale la fel de interesante, dar si o multime de emisiuni difuzate pe posturile de televiziune din Romania (intra acum in LUMEA MEDIA) și să rămâneți la contact cu informațiile.

:>:>UPDATE 1: După cum a reieșit din sfârșitul sezonului 5 al serialului, se pare că un nou sezon va fi difuzat chiar în toamna acestui an 2013. Vă sugerăm să rămâneți aproape deoarece vom încerca să venim cu o dată fixă cât mai curând posibil, să sperăm.

:>:>UPDATE 2: Prima TV, a oferit tuturor telespectatorilor și tuturor celor care îndrăgesc acest serial de succes un promo pentru a le crea și pentru a da naștere la o curiozitate arzătoare de a urmării noul Sezon din Iubiri Secrete.

:>:>UPDATE 3 - 27 August 2013: După mult timp de repaus, mult aşteptatul serial Iubiri Secrete Sezonul 6 şi-a fixat data pentru marea lansare şi difuzare, iar aceasta fiind una neasteptata şi anume 9 Septembrie 2013!! >>>>>> Nu rata fiecare episod a acestui serial din prima clipa până în ultima aici pe www.IubiriSecrete-Sezonul6.Blogspot.com

ATENŢIE!!!
Acesta este cel mai rapid site, un site care oferă serialele exact din primele 20 de minute de difuzare!!! - Nu rata unica şansă!!! (Vă vom oferii acest serial pe părţile 1-2-3 iar după terminarea acestuia îl veţi găsii complet - FULL)

Vă Dorim Vizionare Plăcută în Continuare Tuturora! 

Acum este disponibil Episodul 1 - Sezonul 6 din Iubiri Secrete! - CLICK AICI! 

Iubiri Secrete Sezonul 6 - Promo Oficial (2013)
  -->

12 comentarii:

  1. sincer mie miar placea sa nu se termine niciodata iubiri secrete!!!sunt fana lor chiar imi place mult de tot si au succes!!! de abia astept sezonul 6 !!

    RăspundețiȘtergere
  2. bai,disper daca nu apare sezonu' 6,7,8,9.etc...sunteti prea tari.:d

    RăspundețiȘtergere
  3. Am aflat când începe Iubiri Secrete - sezonul 6....pe 9 septembrie 2013, au confirmat și vedetele de la iubiri secrete!

    RăspundețiȘtergere
  4. Abea astept sa inceapa iubiri secrete sezonul 6 sunt un mare fan al lor..si sper sa nu se termine prea curand...mi-ar placea sa se faca 5000 si ceva de episoade ca in tanar si nelinistit:))..oricum sunteti tari rau:X:X..abea astept sezonul 6 si sper sa fie cat mai multe!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. abea astep si eu pff nu mai am rabdare:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Uhuuuu deabia astept sa o vad pe Iulia cum da labaa!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Urmaresc Iubiri Secrete in din sezonul 1 ep. 1 si nu m-am plictisit, am aflat ca sezonul 6 incepe pe 9 septembrie 2013 si abia astept sa vina acea zi.Sunt o fana a acestui serial pe care il iubesc mult.Abia astept sa incepa sezonul 6 si sa vad tot ce se intampla in continuare

    RăspundețiȘtergere
  8. si eu deabia astept sa inceapa sezonul 6 da femeia aia nu este Delia ???

    RăspundețiȘtergere
  9. femeia araboaica este renata din regina si corectati greseala...incepe pe 9august nu?|9septmbrie fratilor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da asa este, ne cerem scuze pentru această greșeală. Vă mulțumim de atenționare!

      Ștergere
  10. Abia astept sa inceapa iubiri secrete sper sa tina cat mai mult va iubesc mult de tot tineti-o tot asa

    RăspundețiȘtergere